Oldal kiválasztása

Ball Launcher funkciók

A 4 oszlop, amire épül a Ball Launcher értékrendszere:

A Ball Launcher egy innovatív edzőeszköz, amely jelentősen növeli az edzés intenzitásának a szintjét, és lehetővé teszi a játékosok és edzők számára, hogy precízebb és ismétlődő feladatokat hajtsanak végre precízebben hajtsák végre az ismétlődő feladatokat.

Megfizethető

Egyértelmű, hogy egy labdarúgásra fejlesztett labdaadogató gép milyen hatalmas előnyökkel jár de ez idáig az ilyen típusú gépek, ilyen magas minőségben a legtöbbek számára megfizethetetlenek voltak.

A Ball Launcher fejlesztése során a „megfizethetőséget” a tervezési folyamat kulcsfontosságú elemeként tekintették a teljesítmény és a minőség mellett. A gyártó alapelve szerint, ha ezt a nagy teljesítményű gépet megfizethetővé teszik szinte minden klub, akadémia, futballiskola, edző vagy szülő számára világszerte, szeretnék hinni, hogy hozzájárul az edzések minőségének javításához. Célja az volt, hogy olyan gép típusokat hozzanak létre, amely nem csak nagy teljesítményű, könnyen kezelhető és megbízható, de mind közvetlen megvásárlással vagy szponzorok támogatásával beszerezhető.

Meggyőződésünk, hogy a Ball Launcher futball labda adogató gépek a világ legminőségibb és legjobb
teljesítményű labdagépei ezért az árért. A minőség már rövid távon kifizetődik.

Edzésmunka

​A játékosok egyéni fejlődésének felgyorsítása vagy csapatként való fejlődés rekordidő alatt csak a történet kezdete. Az edzők dönthetnek úgy, hogy a Ball Launcher köré építik a foglalkozásokat, edzéseket, hogy kihozzák a játékosokból a maximális képességüket vagy segítsék a fejlődésüket anélkül, hogy figyelembe kellene venniük a pontatlan labdaátadásokat, passzokat és lövéseket. A Ball Launcher több mint 200%-kal növelheti az edzés intenzitást, mivel csökkenti az állásidőt, az ún. üresjáratot az edzésen és jobb teljesítményre ösztönöz.

Az ismétlés és a következetesség: ezek a kulcsok bármely sportoló teljesítményének javításához. Például az egyes focisták jó játéktechnikája a döntetlenre tendáló mérkőzést nyerő játszmává változtathatja, vagy megmenthet a vereségtől, de hány játékosnak van olyan ügyessége vagy önbizalma, hogy ezt a technikát alkalmazza egy tétmérkőzésen? A Ball Launcher megkönnyíti a készségek és a játékosok önbizalmának fejlesztését, mert
tökéletesre tudják csiszolni technikai készségeiket. Ez nem csak hatékony módon lehetséges, hanem interaktív és szórakoztató módon is.

Az edzésen elkövetett hibákat nem kudarcnak tekintjük, hanem lehetőségnek tekintjük a fejlődésre, és a mérkőzés napjára való felkészülésre.

A Ball Launcher kemény munkát végez az az edzők segítőjeként, lehetővé téve számukra, hogy továbbra is a készségek és a csapatstratégiák fejlesztésére összpontosítsanak. A folyamatos labdapasszok és lövések által garantált, hogy az edzők kihozhatják a legjobbat csapatukból. A Ball Launcher segíthet megelőzni a normál, ismétlődő labda gyakorló lövésekkel összefüggő sérülések kialakulását vagy a „rásérülést” egy korábbi sérülésre.

Könnyen szállítható

​Közvetlen tapasztalatunk révén tisztában vagyunk azzal, hogy sok edző milyen problémákkal küzd, amikor az összes szükséges felszerelést el kell juttatnia az edzéshelyszínekre és onnan vissza. Ha az edzőnek labdákat, bójákat és egyéb edzéseszközöket is kell a járművében szállítania, akkor bizony gyakran igen kevés hely marad az autóban. Pontosan ezért a kompakt és könnyű Ball- Launcher foci labdakilövő gépek kényelmesen elférnek akár egy kis családi autó csomagtartójában, ha szállítani kell.

A Ball Launcher Football labda adogató gépek ún. „plug and play” gépnek lettek tervezve, vagyis kevesebb mint egy percet vesz igénybe a gép kiemelése a járműből, csatlakoztatása és labda betöltése. Nem mindig lehetséges biztonságosan elzárni vagy tárolni a gépet, hogy a pálya közelében legyen tartva, és ezen szempontok szerint lettek könnyen hordozhatóvá tervezve a Ball Launcher gépek.

Mindenki megtalálja a megfelelő gépet a kínálatból

​A sokoldalúság fontos tényező volt Ball Launcher foci labda kilövő gépek tervezési folyamatában. Ez azért van így, mert tudjuk, hogy az edzőktől gyakran elvárják, hogy különböző képességszinteken tartsanak foglalkozásokat. Minden Ball Launcher gép 3 féle méretű: akár 3-as, 4-es és 5-ös méretű labdát tud kilőni, és a labda maximális kilövési (indítási) sebességének tartománya a 10 km/h-tól egészen a 130 km/h zónában szabályozható.

Függetlenül attól, hogy kapusedzésre vagy az ifjú focisták első labdás készségeinek fejlesztésére, vagy profik edzésére, vagy egy teljes csapatra vonatkozó stratégia befejezésére vagy begyakorlására használják, a Ball Launcher könnyedén alkalmazkodik minden egyes edzés edzési igényéhez. A Ball Launcher labda adogatóval gyakorlatilag minden lényeges labda mozgás, lövés, passz, beadás reprodukálható, teljesen az edző által elképzelt bármely játékelemhez.

Gyermek, felnőtt, női vagy férfi, bármilyen korosztályú, képességű és játékpozícióval rendelkező játékos a labdarúgásban kihasználhatja a Ball Launcher foci labda adogató gép azon képességét, hogy minden típusú labda átadást, lövést passzt, beadást, átadást gyakorolhatnak az amatőr szinttől a professzionális szintig.

No 1. minőség

Számos nagy klub már most is ezt a gépet használja edzéseiken, mint például a Chelsea és a Manchester City.

Megfizethető

Egy labdaindító gép hatalmas előnyökkel jár bármely csapat számára, de ez idáig az ilyen típusú gépek, ilyen magas minőségben a legtöbbek számára megfizethetetlenek voltak.

Könnyen szállítható

Kompakt és könnyű eszközről van szó. A Ball- Launcher foci labdakilövő gépek kényelmesen elférnek akár egy kis családi autó csomagtartójában, ha szállítani kell.